Personal training

Personal training

Wil je fitter worden, beter in je vel zitten, afvallen, hulp bij sporten, spieropbouw of een gezondere lifestyle? Dit alles kan bij Jeffs Health Club. Wij gaan samen de strijd aan! Met onze unieke manier van trainen, persoonlijke en professionele begeleiding, helpen wij ieders doel te behalen. Iedereen is anders en heeft een andere training nodig, door een plan op maat is onze personal training perfect voor jouw specifieke doelen en wensen. We kijken naar jouw persoonlijke levensstijl en stellen samen een plan op. Jeffs Health Club is voor iedereen toegankelijk.

Fit zijn is voor iedereen en elke leeftijd van belang. Bij ouderen is het vooral belangrijk om kracht, lenigheid, coördinatie en evenwicht te blijven trainen om op een gezonde manier en zonder blessures ouder te worden. Al is voor velen het doel van fitness om het perfecte lichaam te krijgen, sporten is zeker niet alleen bedoeld om het ideale plaatje te creëren, daarom zijn wij er voor iedereen. Sporten heeft veel positieve effecten, zoals spieropbouw, verhogen van de conditie, trainen van uithoudingsvermogen, coördinatie en evenwicht verbeteren en vetverbranding. Bij sporten komt het bekende stofje endorfine vrij, waardoor je meer energie krijgt en lekker in je vel zit.

Personal trainers

Deborah

Deborah

Personal trainer

Jeffrey

Jeffrey

Personal trainer

Ruben

Ruben

Personal trainer

Dylan

Dylan

Personal trainer

Professionele begeleiding

Jeffs Health Club focust zich niet alleen op sporten, maar juist ook op alles er om heen. Een voorbeeld: “Waarom heb ik altijd het schommeleffect?”. Een vraag die vaak wordt gesteld wanneer het doel afvallen en fitter worden is.

Gedragsverandering begint pas na 6 maanden, een kort dieet zonder te kijken naar je gebruikelijke eetpatroon is daarom niet erg effectief. Kijk naar je standaard, vaak minder gezonde, patroon en verander dit. Zonder na te denken is er soms ongemerkt een ongezond patroon ingeslopen.

Tip! Verplaats de snoeptrommel zodat je eerst na moet denken voor je hier iets uit kan pakken en wordt zo meer bewust van je eetpatroon. Bij Jeffs Health Club kun je terecht voor een juist en gezond voedingsschema met niet alleen de schijf van vijf, een trainingsschema en coaching. Natuurlijk zorgen wij ook voor de bekende stok achter de deur.

Welk doel jij ook hebt, we gaan er mee aan de slag. Weg met de goede voornemens, stel het niet langer uit. Schrijf je nu in voor een vrijblijvende intake!

Trainen met plezier

Trainen met plezier

Kwaliteit

Unieke methode

Kwaliteit

Kwaliteit

icon-voeding

Hulp met voeding

Persoonlijke aandacht

Persoonlijke aandacht

Locatie

Goed bereikbaar

Reviews

thumb_01_60_60Bianca Rhemrev

Een beetje terughoudend stapte ik de sportschool in. Dat ik weer iets aan mijn lijf mocht doen, was wel duidelijk. Na een lange tijd is het toch een beetje eng om weer te beginnen. Jeffrey begreep mij. Zonder te veel pushen heeft hij het voor elkaar dat ik er weer fitter bij. Bloed, zweet en tranen! Hij weet mij te motiveren zodat ik nieuwe energie en een voldaan gevoel krijg. Als de weegschaal een ons of wat minder aangeeft en in de spiegel kijk, denk ik: Bedankt, ik heb weer power!

5_5_stars

thumb_01_60_60Fleur Kiburg

Ondanks wekelijks hockey was een boost voor mijn lijf en levensstijl na de studiejaren nodig. Wat onzeker en met een behoorlijke tegenzin een intake gedaan. De vrolijke, vriendelijke Jeffrey wist mij meteen te motiveren en op mijn gemak te stellen. Samen kijken we naar een gezonde voeding. Hij weet van aanpakken en houdt mij scherp. Precies wat ik nodig heb! De trainingen zijn nooit hetzelfde, altijd intensief en met alle spiergroepen icm conditie, waardoor de tijd vliegt.

5_5_stars

Contactformulier

Heeft u een vraag? Stel hem gerust! wij nemen z.s.m. contact met u op!

Contact

Jeffshealthclub

Telefoonnummer

informatie

Bank NL04KNAB0257910514

KVK 58918620

BTW 219561497B01