10 WEKEN CHALLENGE

10 weken challenge!

De 10 weken challenge! Durf jij het aan? Dé nieuwe methode om snel een effectief jouw doel te behalen. Deze unieke trainingen zijn kort, intensief en zorgen voor een snel resultaat. Full body trainingen waarin alle delen van het lichaam aan bod komen. Door verschillende delen van het lichaam in een training aan bod te laten komen, kunnen we sneller achter elkaar door. De training is een combinatie van kracht en uithoudingsvermogen. Voor je het weet is de training weer voorbij en loop je met een voldaan gevoel de sportschool uit.

Een gezondere lifestyle, opbouw van spieren, vorming van het lichaam of afvallen de perfecte boost om de draad weer op te pakken. Een persoonlijk plan op maat om resultaat te behalen. Ook ideaal voor mensen met een druk schema door de mogelijkheid om tussen afspraken door een training in te plannen.

Jeffs Health Club kijkt samen met jou naar wat jij leuk vindt en hoe sporten jou het meest motiveert. Samen ben je sterker, daarom is het ook mogelijk om in duovorm of in een kleine groep te trainen.

Professionele begeleiding

Trainen met plezier

Trainen met plezier

Wij maken sporten leuk, geen straf! Zo houd je het lang vol en bereik je maximaal resultaat, nu en in de toekomst.

Kwaliteit

Kwaliteit

Wij staan voor kwaliteit en werken daarom altijd met gepersonaliseerde programma’s afgestemd op jouw gezondheidsdoelen.

Persoonlijke aandacht

Persoonlijke aandacht

Onze hulp stopt niet zodra je de sportschool verlaat. Via WhatsApp staat jouw eigen coach 24/7 klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Kwaliteit

Unieke methode

Met onze unieke combinatie van verschillende soorten trainingen boeken we in korte tijd langdurige resultaten.

icon-voeding

Hulp met voeding

Niet alleen helpen we met trainen maar ook met de voeding. Voedingsadvies en een voedingsschema met je eigen doel

Locatie

Goed bereikbaar

Kom je met de auto? Wij zijn op verschillende locaties en altijd goed te bereiken. En er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen beschikbaar.

Reviews

thumb_01_60_60Tonnie van den Brandt

Jeffs Health Club is Fantastisch. Jeffrey is een fijne en bijzonder vriendelijke personal trainer waar je weer nieuwe energie van krijgt. Een impuls om je body verder te laten groeien. Na de eerste les was ik afgemat. Hij houdt van aanpakken, eindelijk alsof ik ECHT getraind had. Je leert de juiste houding/techniek die zo belangrijk zijn. Ik kan iedereen een sessie bij ze aanraden. Je voelt je op je gemak, vrij en krijgt waar voor je geld. Thanks Jeffrey!
5_5_stars

thumb_01_60_60Fleur Kiburg

Ondanks wekelijks hockey was een boost voor mijn lijf en levensstijl na de studiejaren nodig. Wat onzeker en met een behoorlijke tegenzin een intake gedaan. De vrolijke, vriendelijke Jeffrey wist mij meteen te motiveren en op mijn gemak te stellen. Samen kijken we naar een gezonde voeding. Hij weet van aanpakken en houdt mij scherp. Precies wat ik nodig heb! De trainingen zijn nooit hetzelfde, altijd intensief en met alle spiergroepen icm conditie, waardoor de tijd vliegt.

5_5_stars

Contactformulier

Heeft u een vraag? Stel hem gerust! wij nemen z.s.m. contact met u op!

Contact

Jeffshealthclub

Telefoonnummer

informatie

Bank NL04KNAB0257910514

KVK 58918620

BTW 219561497B01